Bästa video spelkonsol Designs

Även spel har mer eller mindre alltid varit om spelen, utformningen av konsolerna som skapats för att spela dem är intressant att titta på så många av de titlar som släppts för dem

På senare tid som de Gratis spel på nett har utvecklats. och dessa maskiner förlorar intressen, det är fortfarande något att komma ihåg.

Nintendo System (modell NES-101)

Den ursprungliga Nintendo Entertainment System är utan tvekan den mest kända och älskade spelkonsol någonsin. Kurvor och kanter på detta intressant formade konsolen gör det sticker ut i ett mycket bra sätt.

Atari 5200

Atari arv verkar börja och sluta med 2600. Även mer kraftfull, 5200 vacklade i försäljning jämförelsevis och förblir en ganska bortglömd systemet.

Diskontera dess misslyckande som en uppföljning är 5200 mega snygg och bär uppkomsten av en high-end bit av premium 80 teknik.

Sega Master System

Amerikanska och japanska marknaderna såg aldrig mycket av huvudsystemet . NES hade en järngrepp , och med titlar som Mario och Zelda köar vid den motsatta porten huvudsystemet bara inte kunde konkurrera. I Europa och Brasilien dock, där NES var mindre lättillgängliga, blomstrade Master System.