Speldesign programvara

Speldesign har aldrig varit enklare än idag, där du kan skapa spel av dina drömmar med speldesign programvara. spel editor är ett av de mest använda designprogram spel. Liten eller ingen programmering eller tekniska kunskaper krävs för att använda denna programvara.

Med speldesign programvara, kan man designa och utveckla 2D och 3D-spel och animerade spel för persondatorer och mobila enheter. Med Game Editor, det finns ingen anledning att oroa sig systemfrågor eller kompatibilitet; du bara måste komma med idéer för spel. Med ingen oroa systemfrågor, kan du skapa ditt spel med ett par klick med hjälp av spelet design mjukvara för att skapa en körbar fil för Windows, Pocket PC / Windows Mobile och Linux. Du behöver bara skapa ditt spel och sedan exportera den till Windows, Pocket PC och Linux. Spelet ser likadant ut på alla plattformar.

Med spelet design mjukvara, du manipulera de delar av spelet som krävs. Du bygger en spelprototyp, som har grafik och ljud, med minimal programmering. Detta beror på att spelet design mjukvara har en uppsättning fördefinierade åtgärder där alla omständigheter bränder en eller flera åtgärder. När spelet är definierad med speldesign programvara, du testa spelet, och se spelets utseende och lära känslan innan den slutliga spelkoncept. Med speldesign programvara, kan du använda dina egna bilder, animationer, musik och ljud i spelet produkten. Detta beror på att det stöder nästan alla bild- och ljudformat.

En del av spelet design mjukvara har inga royaltyfrågor. Vem som helst får skapa spel med programvaran och sedan sälja spelen. Det finns vissa specifika webbplatser som tillåter dig att sälja spel du gör via speldesign programvara som skapats av dem.