Resor Presenter – Sju Bra Gåva idéer för resenärer

Oavsett om du köper för en födelsedag, en semester eller något annat speciellt tillfälle, är lätt shopping för din favorit resenären om du använder dessa idéer som inspiration.

1. Gåvor för resenärer kan vara allt från high-tech till low-tech och från praktiskt att lite oseriöst. Den mest uppenbara, och kanske den mest säkert att vara användbar, är ett presentkort för resor. Du kan snabbt och enkelt köpa alla typer av resor presentkort på nätet, allt från exklusiva spa till budget Motell. Eller köpa ett presentkort från en sajt, vilket ger en rad val till någon av ett antal destinationer. Du kanske vill kombinera en resa presentkort med en kupong bok för resenären nästa destination – eller en attraktion pass, såsom de som tillåter grundläggande behörighet till ett antal attraktioner för ett pris.

2. För någon som reser ( Bravofly.se ) för första gången, är en naturlig gåva val bagage. Medan din gåva mottagaren har förmodligen sin egen uppsättning av bagage, kan du alltid köpa tillbehör bitar som han kommer att vara säker på att njuta. Små påsar med fickor med blixtlås kan hjälpa mottagaren att organisera sina värdesaker, till exempel, och hålla allt ordnat när han reser.

3. Rese kuddar och andra objekt som hjälper en resenär bo bekvämt är också goda idéer. Du hittar rese kuddar som har aromaterapi dofter för att hjälpa resenären känner sig avslappnad, utvilad och stärkta. En annan liknande idé är en liten fot massager att en resenär kan använda för att trösta hennes fötter efter en lång dag med sightseeing.

4. brusreducerande hörlurarna är perfekt för människor som vill få lite vila på ett flygplan eller annan kollektivtrafik. Dessa gåvor är normalt lätta så att de inte lägga till ett resenärens skrymmande paket.

5. Det finns också många högteknologiska (och något dyrare) gåvor som är bra för resenärer. Om din gåva mottagaren besöker ett främmande land, kommer han definitivt att uppskatta en ficka översättare. Dessa enheter kan hjälpa resenärer att använda fraser i upp till tolv olika språk, som kommer att hjälpa dem att komma runt när de anländer till sin destination.

Den lågteknologiska version av denna gåva är en främmande fras handbok. Naturligtvis kommer du vill vara säker på att du vet exakt där mottagaren går innan köpet.

6. Eftersom digital fotografering är så utbredd i dessa dagar (rmtc-tansha.com), är det vettigt att ge din resa vän något som rör hans hobby. På så sätt kommer han att kunna ta massor av bilder medan han reser så att han kan dela sina erfarenheter med dig och andra. Ta reda på vilken typ av kamera han tar och köpa backup minneskort så att han kan ta massor av bilder.

Du kan också hitta kameraväskor, halsringar och säkerhetsanordningar som kommer att hjälpa honom att hålla sin kamera säkert. Du kanske också vill ge honom ett presentkort till sin favorit online fotobearbetning webbplats så att han kan få alla hans fotografier utvecklas.